Vergi Borçlarınızı Yapılandırmanız İçin Şahsen Müracaat Etmeniz Yeterli

Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada vergi borcu olan vatandaşların bu kapsamda yeniden yapılandırma fırsatından yararlanabilecekleri belirtildi.

Form Doldurmak Yeterli

Belediyeye kira, emlak ve çevre temizlik vergisi borcu ile idari para cezası olan mükelleflerin, yapılandırmadan yararlanmak için Serdivan Belediyesi’ne şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Vatandaşların bu fırsattan yararlanmak için yapılandırma formu doldurması yeterli olacak.

Faiz İndiriminden Faydalanacaklar

Faiz indiriminden yararlanacak mükellefler, farklı taksit ve vade seçeneklerinden kendilerine en uygun olanını seçerek borçlarını yapılandırabilecek. Peşin ödemenin yanı sıra iki ayda bir ödemenin de öngörüldüğü yapılandırmada; 6-9-12 ve 18 eşit taksit seçenekleri sunuluyor.

Müracaatlar 31 Ekim’e Kadar

31 Ekim 2016 tarihinde sona erecek vergi yapılandırmasından yararlanmak isteyen vatandaşların, bu tarihe kadar Serdivan Belediyesi'ne şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.