Serdivan’da Eğlence ve Eğitim Bir arada

Serdivan Yaz Spor Okullarında Tüm Branşlarda Eğitimler Başladı

Serdivan Belediyesi'nin yaz tatiline giren çocuklara yönelik hazırladığı yaz spor okullarında öğrenciler, bayram tatili dönüşü formalarını giyerek ders başı yaptı.

Futbol, basketbol, voleybol, tenis ve yüzme gibi 5 farklı branşta 7-12 yaş arası 1000’e yakın öğrenciye eğitim verecek olan Serdivan Belediyesi, çocukları uzman eğitmenlerle buluşturuyor.

Serdivan’da Sporun Keyfi 12 Ağustos’a Kadar Sürecek

Katılımcılara sosyal aktivitenin yanısıra yeteneklerine uygun spor yapma imkanı da sunan yaz spor okullarında dersler 12 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Basketbol Okulu’nda Milli Tecrübe Konuşacak
Basketbol eğitimlerini kariyerinde Avrupa ikinciliği de bulunan eski milli basketbolcu Cevat Yaralı antrenörlüğünde alacak minik basketçiler tecrübeli koçun deneyimlerinden istifade edinme fırsatı bulacaklar.

Yaz Spor Okulları İle Yeteneklerini Keşfedecekler

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, pazartesi günü itibari ile başlayan eğitimlerde amacın çocukların yaz tatillerini keyifli ve eğlenceli bir ortamda geçirmeleri olduğu ifade edilirken, diğer yandan kursların öğrencilerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine de katkı sağlayarak kendi yeteneklerini keşfetmeleri noktasında da fırsat sunduğu belirtildi.