Serdivan’da Bayramlaşma İkinci Gün

Her bayram olduğu gibi bu bayram da Serdivanlılar belediyenin bayramlaşma programında buluşacak.

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, geleneksel bayramlaşma töreninin Kurban Bayramı’nın 2. Günü (25 Eylül Cuma) saat 13.30’da belediye hizmet binasında gerçekleşeceği belirtildi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, bayramlaşma programına tüm vatandaşları davet ederek; “Birlik ve beraberliğe, sevgiye, kardeşliğe ve hoşgörüye daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tüm hemşehrilerimizi birlik olmak, kucaklaşmak, dargınlıkları unutmak ve paylaşmak için programımıza bekliyoruz.Bu vesile ile bir kez daha milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, herkesin sevdikleri ile birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum” dedi.