Serdivan’da Ağızlar Aşure İle Tatlanacak

Serdivan Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure etkinliği bu yıl da Serdivan Sosyete Pazarı’nda gerçekleşecek.

Aşure Birlik, Beraberlik ve Yardımlaşmak Demek

Bereketin ve paylaşmanın timsali sayılan aşure etkinliğine tüm vatandaşları davet eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, " Muharrem ayının tüm İslam alemine sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Bu günler birliğimizin, beraberliğimizin ve yardımlaşma duygularımızın pekişmesi açısından büyük önem arz etmektedir." dedi.

Güzel Olanı Paylaşmak İçin

Alemdar, etkinliğe herkesin davetli olduğunu ifade ederek ” Tüm hemşehrilerimizi 8 Ekim Cumartesi günü saat 13.30'da Serdivan Kapalı Pazar Yeri’ne(Sosyete Pazarı) hem ağızları tatlandıran aşureyi yemeye hem de sevgiyi, muhabbeti ve kardeşliği paylaşmaya bekliyoruz" dedi.