SELAHİYE’DE YAYALAR İÇİN YENİ KÖPRÜ

Serdivan Belediyesi, Selahiye Deresi üzerinde montaj işlemlerini tamamladığı ahşap zeminli, çelikten imal edilen yeni köprüyü vatandaşların hizmetine sundu.

Selahiye Deresi üzerindeki mevcut köprünün yaya geçişleri noktasında artık ihtiyaca cevap veremediğini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, sadece yayaların kullanımına sunulan yeni köprü ile birlikte ileride yaşanabilecek kazaların da önüne geçildiğini söyledi.

Köprünün montaj çalışmalarını mahalle sakinleri ile birlikte takip eden Başkan Yusuf Alemdar; 13 metre uzunluğunda 2,5 metre genişliğinde ve 3 ton ağırlığındaki ahşap zeminli, çelik köprünün hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Yeni köprü ile birlikte hemşehrilerimiz artık ulaşımlarını daha sağlıklı ve daha güvenli bir şekilde yapabilecekler” dedi.