MBDD’ den Başkan Alemdar’a Ziyaret

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Serdivan İlçe Başkanlığı’na atanan Hayati Özsipahi, beraberindeki heyetle birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı ziyaret etti.

Hayati Özsipahi’yi makamında ağarlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar, Özsipahi’nin yeni görevinde başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inandığını belirterek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Birlik, Beraberlik Ve Sağduyu İçerisinde Ortak Hareket Etmek Gerekir

Cizre’de gerçekleşen hain terör saldırısını şiddetle kınayan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, içinde bulunduğumuz dönemde teröre karşı birlik, beraberlik ve sağduyu içerisinde ortak hareket etmemin her zamankinden daha çok önem taşıdığını belirterek, saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

15 Temmuz Gecesi Gelecek Nesillere Taşınmalı

15 Temmuz gecesi milli iradeyi ortadan kaldırma amacıyla gerçekleşen ama milletin gücü sayesinde bertaraf edilen darbe girişiminin gelecek nesillere taşınmasının önemine de değinen Başkan Alemdar, Milli Birlik ve Düşünce Derneği’nin de bu konudaki çalışmalarda milletimize yol göstermesi gerektiğini vurguladı.

Başkomutanımız’ın Arkasında Yürümeye Devam Edeceğiz

Görevi yeni devralan Başkan Hayati Özsipahi, Milletimizin tek vücut olarak karşı koyduğu darbe girişiminin tarihe kocaman harflerle yazıldığını belirterek “Bizler Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında yürümeye devam edeceğiz” dedi.