KAZIMPAŞA’NIN YENİ SİMGESİ OLACAK

Serdivan Belediyesi; sosyal belediyecilik anlayışına farklı bir boyut kazandıran mahalle meydanlarını son olarak projeye uygun simgelerle işleyerek tamamlıyor.

Dinlenme alanları ve çocuk oyun guruplarının yerleştirildiği; aydınlatma, sulama ve peyzaj çalışmalarının tamamlandığı Kazımpaşa Meydanı da yeni simgesi ile birlikte bölge halkına hizmet verecek.

Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Bahçelievler Meydanı’nda Osmanlı mimarisi ile tasarlanan meydan çeşmesinin kullanıldığı ifade edilirken, Kazımpaşa Meydanı’nın ise yine şehir meydanlarının olmazsa olmazı olan saat kulesi ile tamamlanacağı belirtildi.

Meydanın ortasında yer alacak saat kulesi için çalışmalara başladıklarını belirten yetkililer, 10 mt yüksekliğinde ve kare formatta planlanan kulenin çelik iskelet montaj işlemlerinin tamamlandığını, cephe kaplama işleminin ardından son olarak kuleye saatlerin yerleştirileceğini belirttiler.