Her Mahalleye Çeşmesiyle, Saatiyle Yeni Meydanlar

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın “Her Mahalleye Bir Meydan” sloganı ile sözünü verdiği ve  bir bir hayata geçirdiği projeler sırasıyla tamamlanıyor.

Bugüne kadar yapımı tamamlanan ve 4 mahallede hizmete giren meydanlara, son olarak ahşap zemin üzerine Belediye ve meydan isimlerinin krom kabartma ile işlendiği ışıklı tabelalar yerleştirildi.

Meydanlar Mahallelerin Çehresini Değiştiriyor

Mahallelerin çehresini daha güzel hale getirmek ve halkın daha çok kaynaşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen  projeler kapsamında, içerisinde spor yapmak isteyenler için  fitness aletlerinin bulunduğu , çocukların rahat ve güvenli bir alanda oynayabilmeleri için oyun guruplarının yer aldığı meydanlarda ayrıca  yeşil alanlar  de bulunuyor.

Meydan Çeşmeleri Rağbet Görüyor

Özellikle yaz aylarında soluklanmak isteyen mahalle sakinleri için oturma gurupları ve dinlenme yerleri bulunurken, meydanların sembolü haline gelen çeşmeler ile de vatandaşlar susuzluğunu giderebiliyor.