Her Ayrıntı Düşünüldü

Sakarya’nın En Büyük Mahallesi’ne Yakışır Bina. 19 bin 998 kişi buradan hizmet alacak.

2015 verilerine göre Sakarya’nın nüfus bakımından en büyük mahallesi olan Serdivan İstiklal Mahallesi’nde muhtarlık hizmetleri artık yeni yerinde verilecek.

Serdivan Belediyesi eski hizmet binasındaki yerinden taşınarak Serdivan Zaman Park’ın yanındaki modern hizmet binasına geçen muhtarlık, ilçedeki 19 bin 998 kişiye artık yeni ve modern binasında hizmet verecek.

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 50 m2 olarak tasarlanan modern hizmet binasında engelli vatandaşlar için de gerekli düzenlemelerin yapıldığı ifade edilirken; çalışma ve yaşam alanı olarak tasarlanan binanın içerisinde muhtar odası, sekreterlik, mutfak, wc ve bekleme odasının yer aldığı belirtildi.

Teknolojik donanımının yanı sıra modern ve estetik görünümü ile içerisinde her ayrıntının düşünüldüğü hizmet binası, Sakarya’nın en büyük mahallesinde oturan vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı hizmet verilmesine aracılık edecek.