Erzincan’dan Başkan Alemdar’a Teşekkür

“Gönül Köprüsü” sloganı ile Serdivan’a ziyaret gerçekleştiren Erzincan Muhtarlar Derneği, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın ve Serdivanlı muhtarların göstermiş oldukları misafirperverlikten duydukları memnuniyeti teşekkür belgesi ile dile getirdiler.

Erzincan Muhtarlar Derneği Başkanı Kurtuluş Kılıç’ın “Derneğimizin kültürel faaliyetleri çerçevesinde düzenlemiş olduğu “Gönül Köprüsü” isimli gezimizde; göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve anlamlı katkılarınızdan dolayı derneğimiz adına teşekkürlerimi bildirir, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.” ifadelerinin yer aldığı teşekkür belgesini, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can takdim etti.

Başkan Alemdar yerel yönetimlerin dinamiği olan muhtarlar ile dirsek teması içerisinde hareket ettiklerini belirterek; bunun güzel bir örneğinin de Erzincan Muhtarlar Derneği ile kurulan gönül köprüsü olduğunu söyledi.