Başkan Alemdar’a Diyarbakır’dan İade-i Ziyaret

Diyarbakır’ın Hani ilçesine kayyum olarak atanan ve aynı zamanda belediye başkanı olarak da ilçeyi yöneten Şaban Arda Yazıcı, Kasım ayında Hani’ye ziyaret gerçekleştiren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a iade-i ziyarette bulundu.

Birimler Tek Tek Gezilerek Anlatıldı

Belediye içerisindeki birimleri tek tek gezerek yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Yazıcı’ya bilgi veren Başkan Alemdar, siyasi tecrübelerin yanı sıra Serdivan Belediyesi olarak sorunların tespiti ve çözümü noktasında nasıl koordinasyon kurulduğunu ve hareket edildiğini de Kaymakam Yazıcı’yla paylaştı.

Sorumluluk Almaya Hazırız

Serdivan’ın her geçen gün geliştiğine ve modern kent kimliği ile çevresine örnek teşkil ettiğine de değinen Alemdar, ilçeler arası dayanışmayı pekiştirmek ve bölge halkına daha iyi hizmet verebilmek adına Kaymakam Yazıcı ile tecrübe paylaşımı yaptıklarını belirterek, “Hani’deki vatandaşlarımız için sorumluluk almaya hazırız.” dedi.

Hani Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yusuf Alemdar’a teşekkür etti.