Amacımız Serdivan'ın En Uç Noktasına Kadar Kaliteli Hizmetleri Götürmek

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, 2016 asfalt programı kapsamında cadde ve sokakları yenilemeye devam ediyor. Çalışmalar İstiklal, Esentepe, Kemalpaşa ve Beşköprü Mahallelerinden sonra Orta Mahalle'de devam ediyor.

İlçenin en ücra köşesine kadar hizmetlerin ulaştırılmasının hedeflendiği çalışmalarda Orta Mahalle'nin ulaşım yollarındaki eksiklikler yerinde tespit edilip etüt çalışmaları yapılarak,

yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Ara Yolların Çehresi De Değişecek

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada; ilçenin çehresini değiştiren ve bir bir hayata geçirilen sosyal donatı alanlarının yanı sıra, yaya ve araç trafiğine yönelik cadde ve sokaklarda da sıcak asfalt çalışmalarının kesintisiz devam ettiği belirtilirken, benzer çalışmaların 2016 asfalt programı kapsamında diğer mahallelerde de yapılacağı belirtildi.