880 Öğrenci Serdivan Yaz Spor Okulları’ndan Mezun Oldu

Serdivan Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğiücretsiz Yaz Spor Okulları’ndan 880 öğrenci mezun oldu.

Futbol, voleybol, tenis, basketbol ve yüzme branşlarında toplam 880 öğrenci profesyonel antrenörler eşliğinde verilen eğitimlerle yeteneklerini geliştirdi.

Yaz Futbol Okulu’nda idmanlarını haftanın üç günü Serdivanspor’un sahasında yapan 380 genç arasından63 yetenek Serdivanspor’un altyapısına girmeye hak kazandı.

Basketbol’da 80 öğrenci Yaz Spor Okulu’ndan istifade ederken, teniste ise 50 genç raket Sakarya Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda haftanın iki günü çiftantrenörnezaretinde ders aldı.

Voleybolbranşında50 öğrencinin eğitim aldığı Spor Okulları’nda en yoğun ilgiyi yüzme kursları gördü.

320 öğrenci yüzmeyi 8 antrenöreşliğinde 8 hafta boyunca eğlenceli aktivitelerle ve yarışlarla öğrendiler.

Ücretsiz kursların tüm ekipman ve malzemeleri Serdivan Belediyesi tarafından karşılanırken Yaz Spor Okulları’na katılan tüm öğrencilere spor çantası, şort ve tişört hediye edildi.