“Yüreği Vatan Sevgisiyle Dolu Nice Nesiller Kazanacağız”

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Bitlis ve Diyarbakır dönüşü, 24 Kasım Öğretmeler Günü dolayısıyla Serdivan’daki okulları ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere’nin yanı sıra belediye meclis üyelerinin ve mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği programda Başkan Alemdar, öğretmenler gününü kutladı. Alemdar, günün anlam ve önemine binaen öğretmenlere hediye takdim etti.

15 Temmuz’u Gelecek Nesillere Aktarmalıyız

15 Temmuz’da yaşanan olayların hafızalarda yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için en önemli görevin öğretmenlere düştüğünü belirten Başkan Alemdar, öğrencilerin anne babalarından sonra kendilerine örnek aldıkları kişilerin öğretmenler olduğunu ifade etti.

Milletçe Öğretmenlerimize Minnet Borçluyuz

Başkan Alemdar her türlü övgüye ve takdire layık öğretmenlerimizin en zor şartlarda dahi görevlerini özveriyle ifa ettiklerine değinerek “Milletçe öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Öğretmenlerimiz sayesinde bu ülke, yüreği vatan ve millet sevgisi dolu nice nesiller kazanacaktır. Bu vesileyle görevlerini aşkla, şevkle yerine getiren öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyor, bir kez daha tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.