KAPANIŞ SAATLERİNE YENİ DÜZENLEME

Serdivan Belediye Encümeni, kış saati uygulaması kapsamında ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren gayrisıhhi umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin kapanış saatlerini belirledi.

Eklenme Tarihi :23.7.2015 14:11:53

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; kış saati uygulaması kapsamında Belediye Encümeni’nin aldığı kararla, ilçe sınırları içerisindeki gayrisıhhi umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin 01 Ocak Pazar gününden itibaren saat 01.00’a kadar,belirtildi.

Açıklamada tekel bayilerinin kapanış saatleri ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılmadığı dile getirilirken, “Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’ kapsamında alkollü içki satışı yapan tekel bayilerinin gece 22.00’a kadar açık kalacağı belirtildi.

İşletme Sahipleri Bilgilendirildi

Kapanış saatleri ile ilgili encümen kararının ilçe genelindeki işletmelerin yanı sıra ilgili kamu kurumlarına ve esnaf odalarına da iletildiği ifade edilirken, bu kapsamda denetimlerin de belirli periyotlarda yapılacağı dile getirildi.